Uppdatering

Vad har hänt sen sist?

Jo, de har varit jul. mys med familjen, bowling med skegrie barnen, längtan till skidor, fest hos bästa fanny och lite annat smått å gott!

Egentligen väntar jag mest på att få tillbaka vårt ex-jobb!!


"Du får se hur de blir sen när min säsong startar"  what is that supose to mean?

Sov så gott!

Ja ska försöka men dom har värsta festen med sjukt bra musik här bredvid mig hehe

Top notch

Hola Hola

Okej helgen är här och lyssna: JAG ÄR LEDIG!!!!!!!!!! Vet ni varför? Lyssna: EXAMENSARBETET ÄR INLÄMNAT

Så det var allt:)

Nä men skämt coh sido helt klar är jag inte. Jag måste göra lite matte:) (som tur är, vad ska man annars göra hela dagarna om man inte får plugga).

Asså mina armar är döda efter mitt och Linas flovingpass, helt sjukt! Ja menar jag kan knappt prata i telefon, det är liksom böjningen av armen som gör så ont!

Min torsdag och fredag var underbar. Jag sov hos Karin och vi skrev skrev skrev ex-jobb. Sen belönade vi oss med taco och drink! Hennes bror gav oss sån underbar feedback att vi fick tårar i ögonen.

Sen igår kväll var jag på midsommarfest hos Sofia! Där var förlovade och gifta par i 30 årsålder och vad underbart det var att inte va det! Att man har det framför sig att se framemot!

Snart är det Sone tajm sen mamma tajm å sen får vi se:)

Pussen Kramen Klappen

Vi har alla något

Vissa har mer, andra mindre men vi har alla något.
Idag var jag och Lina på ett floving pass. Det var underbart skoj!
Inne i salen var där ca 17 kvinnor. Alla hade något de ska vara mycket stolta över, fina armar, vältränade magar, fina ben, fina gumpar osv.

Det var då jag insåg det. Jag har ( med risk för att va ego)  vältränade ben, rumpa och armar men däremot har jag lite rund mage men det är min akilles häl. En annan tjej har fin mage men inte så vältränad gump. förstår ni! Istället för att hänga läpp för de vi inte e supernöjda med skulle vi kankse va glada för de vi fått! FÖR VI HAR ALLA NÅGOT!


Natti