Jul är kul

Nu har vi firat jul i tre dagar. 
Vi är så nöjda, glada, mätta och fyllda med glädje och kärlek. 

Det är så härligt att få uppleva julen ur Majkens ögon. Spänningen, förväntan och lyckan. 

Sen är det lika härligt att uppleva julen i Sigrids ögon. Första julen! Hon blev dock mest fascinerad av alla presentsnöre😂. 
Nu kommer bilder❤️

Piffad och klar. 


Redo för julbord. Snöre. Tomte


Sigrids första bil. 

Lite luft mellan varven. 


Lilla S


Sigrid under presenterna. 

Tusen tack alla som firat jul med oss❤️

Julkänsla

Idag har vi tankat julkänsla och kärlek❤️. 
Vi besökte mitt jobb och tittade på deras julavslutning❤️🎄🎅🏻⭐️. Barnen sjöng vackert och mina töser tittade på med glittrande ögon. 

Efteråt så tittade vi in till gamla klassen. De var så fina och kärleksfulla till Majken och Sigrid. De lekte och gosade med dem. 

Nu myser vi hemma och försöker stressa ner och känna julens lugn. 

Hej puss ses
MAJKEN 4 ÅR!!!!!

Imorgon blir vår äldsta skatt FYRA år! Jag minns den 15/12 2011 som om det var igår. Jag skulle hem till en kollega på julmys men kände att jag inte kunde komma för jag hade lite ont i magen. Linus var på stan med sin mamma. När han kommer hem ser han att jag har ont så vi åker in till Malmö. De bad oss gå en sväng så vi åt på MC Donalds. Alla tittade på mig för jag hade rosa Juicybrallor och andades genom värkarna medans jag försökte äta. När vi kom tillbaka till BB fick vi välja på att åka hem eller stanna. Jag var inte långt gången i mitt förlossningsarbete. Vi valde att åka hem. Vi kollade vänner och sen åkte vi in igen =) Nu var det midnatt, det hade blivit den 16/12. Tolv timmar senare, 12:16 kom lilla Majken till världen! Hon är en helt underbar filur. kärleksfull, omtänksam, smart, rolig, vänlig, lite tokig, busig och alldeles underbar. Majken är modig och nyfiken. Hon älskar att prova nya saker och hon är så vetgirig. Hon vill veta och kunna allt. Dessa fyra åren med henne har varit så roliga. Vi har gjort så mycket skoj tillsammans och jag älskar att spendera tid tillsammans med henne. Nu kan man diskutera med henne. Att lyssna på hennes tankar och funderingar är en fröjd. Nu kommer lite bilder från nyfödd Majken till idag!
En färsk Majken på BB
Majken ett år
Majken två år
Majken 2,5 år
Majken tre år
Majken, snart fyra år! Imorgon är det dags. Då ska vi väcka henne med sång och presenter =) Hon önskade att vi skulle sjunga på engelska så vi får börja öva nu!