Ljuvliga fina helg

Helgen började underbart med lek med Fanny och Oskar. 
Härligt att jag slutat 14 & härligt att Fanny va ledig. 

På kvällskvisten blev det god mat, gott vin, cheesecrunchers och Lasse kroner. Perfekt. 

Lördagen spenderades i Hammarlöv med Frimans. Från 10-22! Linus skulle hjälpa Mattias att putsa så vi passade på att leka. 

Idag började vi med frulle med bulle hos mamma & pappa. Sen åkte vi till mobilia för skoinköpsrunda! Majken fick kängor, jag fick höstpumps MED klack OJOJ. Linus fick skav haha! Nä de fick han inte men de va lite kul skrivit. Tycker jag. Och det är ju min blogg! 

Nu väntar vi på bron. Ni har väl inte glömt mig??

Jag har nästan glömt bloggen! Jag vill hinna blogga MEN ibland är viljan mer ön orken och tiden. Vår vardag rullar på, snabbt. Snart jul :) JA jag längtar hihi <3 Majken är verkligen ett dagisbarn nu. På gott och ont. Hon stormtrivs verkligen där men hon har också lärt sig massa skit. Såsom att puttas. Och hon är trotsig. Stör man henne i något blir hon tokig. MEN envisa barn kräver ännu envisare föräldrar. TUR att jag har världens bästa tålamod:) Hon lär sig massa bra med. Som att prata, räkna och färger. Visserligen tror hon allt är gult men varje gång hon pekar på gult blir det ju rätt:) Idag sa hon dock lila och tog en lila penna. (JAG BLEV SÅÅÅÅ STOLT). Hon skulle rita en haj, det såg mer ut som något en haj ätit och sen kräkt upp. Men de va fint ändå. Nu ska jag skriva en liten LPP till mitt religionsarbete. Hej Hopp

Ett två tre helg

Helgen har varit så rolig och så intensiv. 

Mest fredagsmys i fredags. Glass i hamnen och god grillmiddag på kvällen. 

Lördag blev maxitur, hemmamys, tårtbak och KALAS för mig och Linus. Släkten var samlad i trädgården och alla var glada. 

TACK för alla presenter. Mest tack till Linus bror som ÄNTLIGEN gjorde mig till ägare av mitt barndomsfavvospel "Den försvunna diamanten". 

Idag blev det en ikeatur och sen en lite avstickare till Hörby för att köpa ett drängaskåp till vårt vardagsrum. 

Nu e vi helt slut. 

Imorgon, studiedag. Ska lära mig allt om "the big five". 

Så lång