Lilla S sex månader.

Idag eller imorgon blir lilla S sex månader.November saknar ju datumet 31 så vi får freestajla lite:) Jag tänker att hon blir sex månader idag. Det ska vi fira med att gå till frissan. LIlla S är helt fantastisk. Hon är ALLTID glad! Det är helt otroligt. Bara man tittar på henne så fylls hjärtat med kärlek. Hennes leende gör mig rörd och tårögd! Sigrid har varit med om mycket, Så blir det ju när man är lillasyster i vår familj. Under hennes första sex månader har vi hunnit med följande: Skogshäng, tivoli, strandhäng, Ullared, äventyrsland, medeltidsdagar, restaurangbesök, stugsemester gånger två, 30 års fest, Tropikariet, namngivning, babysim, en mysig vardag och fantastiska stunder tillsammans. Sigrid har en storasyster som är hennes absolut största idol. Det är underbar att få se hur deras relation utvecklas.

Det drar ihop sig

Ja snart är det bannemig jul igen. Ända sen Majken föddes ligger julen mig ännu varmare om hjärtat. Det är en tid som är fylld med så fina och varma minnen. Varje år när jag ställer fram ljusstakar och stjärnor så tänker jag tillbaka på tiden i Tommarp som höggravid. Jag julpyntade vårt första hus och väntade vårt första barn! Fantastisk känsla. Nu ska jag snart julpynta igen och nu har jag två små töser att pynta med. Majken har redan börjat med adventsljusstaken. Det är så mysigt att göra sånna saker tillsammans. Dock får jag träna på att acceptera att det inte blir exakt som jag tänkt men det gör ju inget. Det är ju charmigt att se hennes kreativitet. Allt behöver inte se ut som i en inredningskatalog;) I helgen var vi en stuga på Österlen med familjen Wallin. Väldigt mysigt. Nu ska jag hitta en gammal julbild haha!
Majkens första jul!

Rakt in i hjärtat!

Igår fick jag så mycket kärlek. Först av mina gamla elever och sen på Maxi. Jag ska berätta. Jag, Majken och Sigrid åkte till lekplatsen utanför mitt jobb för att hälsa på mina gamla elever. GUD så glad jag blev över att se dem! Jag fick så många goa kramar så jag blev alldeles varm i hjärtat. Majken älskade att leka med barnen och ville inte alls åka till Maxi =) MEN man måste ju köpa mat så vi åkte. När vi kom till Maxi fick vi knappt parkeringsplats, GALET mycket folk. Jag fattade noll! Trodde att där skulle vara lite folk en torsdag kl.13:00 men ikke sa nicke. Inne på maxi bland frukten började jag snacka med en dam och att det var så mycket folk. Hon förklarade att det var en klubbdag och att man hade fått en rabattkupong. - Ja just det, sa jag. Den ligger hemma bredvid spisen. Då gav hon mig sin ena för hon hade två. Jag älskar när sånt här händer för det gör mig så varm i hjärtat. Nu sitter jag och Majken och väntar på Frimans. Hoppas att ni alla får en fin fredag! Haj och jovaj som Majken brukar säga!
En bild på mig och Linus den dagen vi fick reda på att Majken låg i magen =)