Född i fel decenium

Ja det är jag! Jag önskar jag va 50 nu. De livet man levde förr passar mig bättre, verkar de som. Allt detta hippa med teknik, disco och dylikt passar inte mig. Jag är nog lite konservativ. Jag önskar man gick på dans där man faktiskt dansade och inte bara stod och hoppade.

När jag väl hamnar på sånna fester känner jag att jag hittat rätt, att jag trivs. Därför ser jag fram emot lördag då det är fest i Parken:)

Gårdagen innehöll också detsamma, Pappas herrklubb hade fest, vi gick dit och dansa loss till twist and shout och dyl. Underbart va de:)

Jag och JN klädde ut oss till Pink Ladies men trelleborgare är ju SÅÅÅ tråkiga när dom inte tar utklädnad på allvar, nä att klä ut sig e pinsamt! AHHH (inte alla men många)

Besökte entre i malmö idag, det var en enda stor besvikelse:S Faktiskt! Vanliga tråkiga affärer, inget speciellt alls faktiskt!

Nu e de ny vecka med nya upplevelser! WIHO eller vad man ska säga:)

Pussen kramen klappen

Barn barn barn

Hej Hej hallå dagboken (för att citera en idol)

Jag hade en underbar helg! De räcker så!

Sen hade jag en underbar start på veckan, film med FJ systrar i jeans 2. Tror både jag och FJ föll för Leo haha (att tillägga, han spelade nakenmodell:)

Sen kom jag till jobb idag, det började bra men bröt helvetet loss och mitt i detta helvete är jag! Barn som ska mörda varann, kastar grus och stenar på varann! Tur man har lite kondis så man orkar jaga dem haha!
De är tur arbetsdagar tar slut och att boxningspass börjar:)

Men snart ny dag och nya tag!

Tack och hej jag är en rolig tjej (egen skapad med inspiration från idolen, rätt misslyckad haha)

Att bli förälskad i en idol

Jag är nog inte som alla andra tjejer. När alla andra tjejer va kära i Arvingarna, BSB, Barbados, Westlife osv så brydde jag mig inte ett skavtt. Visst jag hörde deras låter å så men de va (med handen på hjärtat) mest Tomas Ledin och Magnus Uggla som gick varma haha! (De gör dom än idag)

Men nu är jag 23 år, utbildad lärare, bor själv anses som vuxen (sen vad jag känner inom mig är en annan sak) men samhället har ju sin syn på det hela!

Iallafall meningen med detta inlägg är att jag vill förklara för er att min förälskelse kommer NU när man inte får för man är för gammal!
Jag såg "Så ska det låta" igår och Måns, älskade Måns sjunger var ska va i sova i natt på SKÅNSKA! Jag va redan förälskad och det blev ju inte bättre efter hans UNDERBARA uppträde.

Jag är löjligt tonårsförälskad i Måns men jag får det för jag va aldrig förälskad i ngn idol som tonåring. Något måste ju komma efter i utvecklingen när allt annat gick så fort haha.

Och en liiiite hemils, jag ljög lite för min stora kärlek var ju alltid alex skarsgård men han är ju skådis å Måns är ju artist STOR SKILLNAD ;)

Enjoy your saturday:)