Orättvisa värld

Allt ont drabbar de goda, iaf känns de så just nu! Jag är upprörd, förbannad och ledsen men inte kan jag göra ett skvatt, retligt!!!!


Iaf så är jag inte uttråkad längre. Det är fullt ös. Jobba och träna, de e väl de tiden går till! Skulle va skoj att hinna med familj och vänner men de kommer väl haha!!!

Har precis boxats och det är så skoj, man blir av med så mkt energi och  det är härligt!!!

Nu ska jag njuta av AA (andra avenyn), hoppas Kim e med mkt:)

Pusspuss

Uttråkad till max

JA det är jag!
Jag har visserligen arbetat vissa timmar denna veckan, idag är egentligen enda dagenjag är helt och hållet ledig med jag blir ändå så utråkad.
När man börjar damma bakom DVD filmerna och rensa papper på "Kontoret" då har man lite att syssla med! Illa. Problemet är att jag ÄR värd min ledighet. Jag är värd att slappa men det är liksom kul i typ 4 timmar resten av timmarna tänker man på att man vill jobba och träffa vänner, bara det att alla vänner jobbar eller befinner sig i Bad Gastain. Sjukt!

Men jag ska inte ljuga, det har sin tjusning. Att kunna ligga och dra sig i sängen på morgonen och filosofera, kunna äta frukost i lugn och ro till "Vänner" för att sen fixa och dona i hemmet. Det är inte helt fel.

Som tur är ska jag jobba lite imorrn och sen handla till på lördag!!

Pussen Kramen Klappen

En ny lördag och en ny fest

Ja då blev det dags att fira examen.

Det hela började med att FJ kom hem till mig och vi drack vin (ovanligt) sen pratade vi (ännu mer ovanligt) för att sen spela melodifestivalspelet (wiho)

När detta var gjort tog vi bussen in till Malmö för att träffa KL, JL, LG och T för en kväll på Swing Inn.
Det va superduper skoj!
Det blev världens goaste drinkar (TACK KL) kareoke (jag och fanny kan INTE txten i Girls just wanna have fun) mitt i sången upptävkte vi får future husband, Peter från Australien MUMS säger jag. Men han ville bara prata me oss i typ 5 min sen gick han:(

På bussen blev de ett kärt gammalt återseende som tyckte ja va mysko för jag kunde sjunga humunumakua sången från HSM 2:)

Söndagen spenderade jag hos fanny med fuking åmål (btw jag e kär i johan)

Jag ska använda filmen i skolan och ha ett helt tema arb runt den:)

Nu e de mysåpys med familjen:D

TJINGELING