Ge mig motivation, yttre eller inre, DET KVITTAR

Åhhhh jag älskar min idrott såååå mkt:) Igår va de två pass, ett pass motorik och ett bollpass de va KUL:)

Tyvärr har jag ju denna jävla skitbajstenta som ska göras på lör jag pluggar inte, jag ser på vänner ist för jag har ingen motivtion. Inte ens den yttre, inre hade varit det ulitmata men ytre duger det också!!

Jag vill de ska vara som förr när jag var 15 och gick i nian på vannhög då rocka livet nu e de tråkigt, svårt och kompliserat, inte för alla men för mig, undra varför?? va har jag gjort för att inte förtjäna lite lycka?? Ja man kan ju undra.

Jag älskar er, bara så ni vet!!!

Älska Facen

Jag är officiellt förälskad och beroende av Facebook. Det första jag kollar på morgonen och sista innan sägdax plus typ en miljon gånger där emellan. Kan det vara för sååå mycket oväntade saker sker där? KAN VA:)

Första golfrundan med Pappi e avklarad:) De va skoj hihi!!

Snart stundar en helt underbar vecka med skola varje dag iiiii va skoj=) Jag älskar denna idrottskursen mer än något annat (ja inte facebook då)

Sen i helgen e de fest med brudarna LOVLEY lite retro på kristall kan man ju ikke missa, eller??

Nu ska jag äta å sen träna töserna i gympa, som vanligt tur jag älskar det med.

Så summa sumarum så älskar jag mycket:)
Pappa säger jag hr ett hjärta av guld, börjar tro det är sant

nytt år ny blogg och en ny cajsa

Förra året va skoj, givande och det blev en ny Cajsa. En lärarCajsa. Henne gillar vi=)

Inser också att det finns annat än Magget på lördagar. Ska sluta, det är tråkigt och enformigt. Jag vill gå på parmiddagar och spela sällskapsspel. Det är tid för det nu. Singelliv och meningslöst hångel mm är tråkigt och som sagt helt meningslöst.

Målet just nu är att få G i alla sidoämnen no 1 no 2 sv 2 idrott 1 sen hoppas jag att jag får läsa idrott 2 ist för matte 1 å matte 1 på distans sista terminen.

Nästa mål är au pair i USA hela sommaren. Ny värld, nya människor nya insikter

Sen är det termin 7. sista terminen då är det examensarbete med Karin och Santroini med Karin. Vi kommer behöva de om vi ska skriva ex arb hehe:)

Sen hade de varit skoj att vidga sin bekantskapskrets, både killar och tjejer. Livet är trots allt enformigt. Skönt med nya influeser.

Jag låter bitter men det är jag inte. Jag är tvärt om glad att jag kommit till insikt med allt jag gjort. Vet vad jag vill, kan och tycker.

Ha en bra helg
 PUSS