88%

Det bästa jag gjort, förutom att gifta mig med Linus, skaffa Majken, köpa huset i Smyge och jobba på nästa barn är att jobba deltid. 
Efter nästa bebis ska jag jobba ännu mindre. Typ 80%. 
Vardagen blir så mycket mer än vardag.
Jag hinner vara med Majken, när hon vill. Ibland vill hon ju leka själv. Som idag. Men då hann jag bada mina orkidéer😉🌸. Terapi för själen det där😉

En klok Kollega sa till mig för längesedan att man ska jobba så mycket att man orkar ha en givande fritid. Det försöker jag leva efter❤️. 

God afton❤️

Semester, sammandragningar, småbarn och skolbarn.

Vi kom hem från Sälen i söndags. Bilresan tog 10h inkl. Två matstopp och rätt många fler "kiss och bajsstopp". 

När vi kom hem möttes vi dock av ett strömavbrott och tinad frys😢. Bara att slänga allt och shoppa loss på maxi. Fast vi sparade maxi till måndagen. Det var Coop som räddade vår middag den kvällen. 
Iallafall vi hade en ljuvlig resa. Jag längtar redan till nästa gång❤️ 

Efter lov är det dags för verklighet och det var underbart att komma tillbaka till min verklighet. Glada elever och glada kollegor❤️. 

En annan sak som inte är lika ljuvliga är mina sammandragningar. De är så hårda. Minns inte alls att det var såhär när M var i magen.
Måste passa på att berätta om mina fogar med. Det känns som att de verkligen vill ifrån varann😢. Aj! 
Så nu har jag gnällt färdigt om det.  Härligt😉

Måste berätta en sak till! 
Majkens dagis. Vilket underbart ställe. När vi kom i måndagsmorse så hör jag bara " nu kommer hon". Sen kommer en kompis till M springande och de kranar om varann. Efter barnet kom fröken och var lika glad hon. Man blir så varm i hjärtat❤️. 

Nu ska jag sluta skriva och fokusera på mina popcorn. 

Hej svej i lingonskogen❤️


Godmorgon!

Nu har vi avnjutit en god natt sömn i våra våningssängar (ja jag är ironisk). 
Man har redan ont i kroppen av skidåkningen och att sen sova på träbritsar är vad det är. Lägg till lite foglossning på den😉. 

Men nu har man fått en god frukost i magen och solen börjar gå upp bakom berget. Det är så vackert❄️☀️🎿. 

Idag är sista skiddagen. Jag var först rädd att det skulle kännas fjuttigt att åka upp en kortvecka men det känns verkligen lagom. Framförallt med tanke på att jag har rätt ont (fast det erkänner jag inte för mig själv mellan 9-16) plus att det är Majkens första "riktiga" gång. Det är intensiva dagar och det är ju alltid bra att sluta på topp. Sen hade det varit kul att vara här en hel vecka med för då hade hon hunnit lära sig ännu mer, men det kommer tids nog. 
När man är i hennes ålder lär man ju sig i turbofart👍. Från att inte kunna stå på
Skidorna till att åka ner från minsta backen själv.🎿

Idag ska vi jobba hårt med att lära henne ploga och svänga. Hon har ju kört in i diverse saker😂. Är man på semester med urscouten så är man😉❤️