Ny vecka

Hej hopp! Måste spontant säga, Kalle och Chokladfabriken. Vilken rolig film. Majken älskar den. Där är så många roliga sånger och danser. Vi försöker lära oss Ompa loompiernas danser😂 Iallafall så är det dags för crossfit idag igen😅 Lite så skräckblandad förtjusning. Igår hälsade jag och Sigrid på Janni och Alex dotter Nea. Mycket fin❤️ Jag bara älskar det där första besöket hos en ny bebis❤️ Nä nu ska jag också kolla på Kalle och chokladfabriken innan jag ska hoppa i träningskläderna.

Mammalivet

Nu har jag kommit in i mammalivet och OJ vad jag gillar det. Från början var det lite jobbigt att "komma in i det" men nu har vi landat i vår nya vardag. 

Majken är på dagis tre dagar i veckan. När hon är där gör jag och Sigrid sånna saker som man gör med en fyra månaders bebis. 
Fikar i timmar, går på baby café, sjunger, myser i soffan och så vidare. 

När Majken är hemma blir det lek, pyssel och promenader. Majken älskar promenader. 
Idag gick vi på promenad till lekplatsen och Coop. Det är så mysigt att promenera med Majken och bara snacka skit. 
På vägen till Coop träffade vi hela Jollen!!! Då blev M överlycklig för att hon fick träffa sina kompisar. 
Majken berättade för mig att alla barnen på Jollen och Kanoten är snälla. Ja till om med fröknarna är snälla, la hon till😉 

När jag skulle lägga Sigrid för att hon skulle vila satt Majken vid köksbordet och skrev detta. 

Hon är så bra. 
Vid middagen sa hon sen: jag är så lycklig för min familj❤️. 
Då smälter hjärtat banmemig. 

En hel vecka sen sist.

Halli Hallå❤️! 

En vecka sen sist! Vad har hänt? Massvis. Jag är aldrig så Busy som när jag är mammaledig😉. Men det är så jag trivs bäst! 

Jag hälsade på mitt jobb förra veckan och det var fantastiskt. Vilka kollegor och elever❤️. Hjärtat slog några extra slag.
Majken var helt lyrisk för hon fick skriva på tavlan och när hon skrev sitt namn så klappade alla❤️! 

Jag har också avverkat ett besök på öppet hus i kyrkan, ett gympamöte, Frimans häng, gympapass (asså för barnen), firat Linus farmor, hängt med Mija, shoppat med Lina, fikat med nya mammor och babysimmat. 

Nu kallar sängen. Högt. 

Puss å kram