Nu kommer det....

min ilska! Till dagens ungdom! OJ vad jag låter som en kärring MEN jag ska förklara vad som gjort mig så upprörd.

Ända sen jag flyttade till Ehrenbuschgatan har jag sett ungdomar som sitter på bänkarna på kvällarna och umgås. Det ser trevligt ut (även om dom smygröker å så ibland). Men idag var måttet rågat (oj en tant kommentar till). IDag satt där typ fem ungdomar. Dom skrev och dom KASTADE tomburkar på varann och skrek fula ord till varann på skoj. Det är liksom inte okej tycker jag. okej dom KANKSE tar upp burkarna men utan att va fördomsfull så tror jag inte det. Och orden de använder! DET ÄR LIKSOM INTE OKEJ! Tänk om orden en dag blir okej att använda! Om det en dag blir okej att kalla sina vänner fitta och hora! Det är ju sjukt!!!!!!!!!! Tur jag ska boxas idag:)

Helgen var som vanligt bra! Jag var lite smått opepp på lördagen! Det har ändå varit fest många lördagar i rad och det är ju inte superlätt att ha 110% skoj varje lördag, men det va ändå superduper skoj:)
Som alltid blir man förvånad, arg, besviken, glad och ja allt annat haha:)


Det bästa var TFF, deras vinst och Andreas mage:)

So long

Sommar sommar sommar

Hej Hej Halllå Dagboken

Veckan som gått har varit fin. Mys på jobb med lite barn och gamla barnprogram som Fem myror och Ebba & Didrik:) Som lärare ska man ju bevara det gamla och inte bara se sånt nytt tecknat på cartoon network.
Tur att jag då äger ovanstående gamla serier:)

Jag har även hunnit med att umgås med gamla vänner, kolla på lägenheter, vara på banken och träna.


Igår var det grill hos Sandra och Sara. Dom hade fixat så fint. Men det bästa var dock att jag fick så mycket kvalitetstid med Sofia.

Nu längtar jag efter Stina. Tänk ett helt år utan henne när en vecka känns så här.

Nu blir det snart staden med mamma och fanny sen blir det fest med de bästa:)

Längtar efter min och Linas fuldans!

Pussen kramen klappen

Long time, no see

Hej hej hallå!

Ja det var ju ett litet tag sen, men bättre sent än aldrig har jag hört.

Förra helgen såg jag Brittan i KPHM! Helt helt fantastiskt. Va där med lite nytt folk och det var med skoj och givande.
Fredagen där innan spenderades hos Gunnarssons och det var med underbart. Gunnarssons ärl iksom min favvofamilj!! Helt fantastiskt.

Veckan som gick va lite seg för jag antingen öppnar eller stänger på jobb och det är tröttsamt, men två veckor till sen e jag ledig och sen är det KATTEBÄCK:) WIHO men gissa om jag kommer sakna Bäcka!!! Det blir ett stort hål i mitt hjärta!

Iallafall, helgen som precis var, va inte så fy skam den inte. Fredagen spenderades på A9 tillsammans med Gunnarssons sen kom stjärnorna samt Saras gäng och förgyllde kvällen. Det blev mat, vin, annan alkohol och så! Sen sov Stina fina här och det är alltid skoj:)

På lörgen var det dags för SB och alla va lite så lagom pepp men med facit i hand blev det en mycket lyckad kväll. Sen finns där en del besvikelser och situationer där man förundras men det hör väl till:)

Nu är jag precis hemkommen från Fanny (mitt favvoställe). Vi avnjöt gårdagens chipsrester (som Lina så snällt skänkte till oss) och En prinsessas dagbok 2. (We <3 Chris Pine)

Snart grill hos mamma och pappa sen öppning imorrn så jag lär lägga mig SENAST 22 för att orka upp:)

Pussen kramen klappen