Hej hej ...

Hej hej hallå bloggen!

Nu sitter jag och väntar på att FJ ska ringa så vi kan bege oss öster ut! Ska bli så roligt och trevligt.

Veckan på jobb har varit kanon! Snälla söta goa rara barn som lyder WIHO:)  Jag kommer sakna barnen så det gör ont i hjärtat men jag är ändå glad jag går emot nya utmaningar. Det är aldrig fel! JAg vill ju lära mig nya saker och utvecklas.

Kvällen hos FJs föräldrar var alldelels underbar. God mat, trevligt sällskap och ja, helt underbart:)

De har börjat med dansaerobic på oasen nu, jag kan inte bli mkt lyckligare! Det är sinnessjukt roligt. Har boxats också i veckan, även det var superskoj:)

Imrrn är det staden, TFF och fest som gäller!

Sov gott och dröm sött!!

Pusspuss

Chockerad

Igår var det fest med mina kollegor. Sanna hade bjudit hem oss alla. Vi lagade tre rätters middag. Alla hjälptes åt och stämningen var fantastisk. De som är mammalediga kom också. De hade sina bebisar med, först tänkte jag det skulle bli lite jobbigt men bebisarna va så snälla å rara. Jag höll den ena länge och den skrek inte en enda gång haha:) Tänk när man har en sån egen.....de känns mkt mkt overkligt kan jag säga!!

Iaf när det blev dags för efterrätten började en av mina kollegor flippa ut. Vad hon gjorde spelar ingen roll men vi alla gick iaf hem. (Vi hann med lite singstar innan)
Hon förstörde stämningen! Jättemycket!

Sen åkte jag oh en annan kollega hem till en tredje kollega och spelade guitar hero! Det är sjukt skoj! Nu står det på¨min inköpslista! Jag var visst bra för att va första gången haha:)

Idag blir de kvalitetstid med mamma i malmö och sen kvalitetstid med fanny:)

Analys av min lathet

Idag FICK jag träna för första gången sen förra torsdagen. Jag har lidit av hosta och förkylning men idag trotsade jag ALLT!!!!
Det var nämligen dags för dansaerobic på Oasen!! Det var underbart. Vi höll på i en timme, svetten lackade - där fanns inte en torr fläck på kroppen och ändå skulle jag kunna hålla på i EVIGHETER! I detta läge är jag inte ett dugg lat. Jag är outröttlig!
MEN när det gäller saker som att gå hela vägen upp i sovrummet att hämta ngt så är det sååå jobbigt!!!!! Då är jag lat, eller att gå hela vägen till Fanny det är också tröttsamt!!!

Så är jag lat eller inte? Jag anser mig själv som lat när jag är hemma och när jag tränar ger jag allt!!!

Ang helgen så va den tipptopp:) Underbar lördag, underbar fest och underbart på Uppenbar hihi:)
Tack FANNY och CARRO hihi!!!

Jag är så lycklig nu, dans varje måndag here I come:)
Nu fattas bara stripaerobicen hihi!!

Natti natti