Det går i ett

Ja då var snart denna helg också slut. Det har varit en rolig helg. Fredagsmys till På Spåret i vanlig ordning. Lördagslek med grannarna för att sedan gå på stan med Catja Mamma och Majken. Lördagskvällen spenderades på Ystad saltsjöbad för att fira Karin som fyllt år. Söndagen har gått i aktivitetens tecken. GOOOOD brunch hemma hos svärmor för att sedan bada tillsammans på badhuset. Majken var trött. Vi med. Sen blev det bara en massa mys hemma <3 Innan Majken somnade frågade jag henne vem hon skulle leka med på dagis, då svarade hon "Morfar Claes är kul". Nu lite pill och fix sen ska vi se den djupa filmen "Dumma mej 2". Så lång

Första veckan avklarad.

Fem kvar till sportlov;)

Det blev en mycket fin vecka på jobb. Kul att träffa kollegorna. Kul att träffa eleverna. 

Vi har påbörjat ett arbete om världsdelarnas och världshaven. Såååå roligt. Eleverna älskar det. Drar man ner världskartan kan eleverna titta, fråga och diskutera i evigheter. 

De ställer så bra frågor. Allt från varför de finns berg där det gör till var hajarna bor, var Bangladesh ligger och vart Ullared finns. När har lektioner som denna så ÄLSKAR jag mitt jobb. Härliga diskussioner och engagerade elever. 

Nu ska jag snart bejaka mitt ytliga begär, lite nagelbygge. 

Sen ska jag prova aerobic i smyge. HOPPAS de passet kommer ligga på en bra tid. Inte kl 20:00 på kvällen;) 

Ikväll ska vi till familjen Jerntorp. De va alldeles för längesen vi sågs!!!!!! 

Majken kallade precis och skulle visa sitt morgonbygge. Mycket stolt<3