Nya äventyr

Igår var det dags för nya äventyr. Vi åkte till Skånes djurpark! 
Vi förväntade oss att inte se så mycket djur då det var så varmt, men vi fick de både det ena och det andra! 

Majken fick rida på en ponny! Först var hon lite rädd men hon som skötte hästen var duktig så Majken var inte rädd mer utan tyckte det var roligt. När vi kom fram sa hon: Jag vill rida mer:)! 

Så, ännu en ljuvlig semesterdag<3Vi badar

Hej hej. Vi badar. Dag ut och dag in. Man orkar ju inget annat. Jag tycker ju inte ens om att bada;) Vi har varit på stranden fyra gånger sen i fredags. Beddinge och Böste. Böste var bäst. Färre folk. Inte mindre folk, nä storleken på människorna var ungefär densamma dock var där färre personer i Böste och det är skönt. Sen har ju Beddinge glassen och bryggan men glassen kunde man ju äta påväg hem från stranden i Smyge:) Vi har också badat på Svedala badet. Väldigt mysigt. Ska dit idag igen med Annika, Anton och Johan. Majken älskar att bada. Hon skulle kunna vara i vattnet hela tiden. Speciellt i pooler. Hon är lite mer skeptisk till havet, speciellt om det är mycket vågor. Igår lekte vi med Annika och Linnea. Tjejerna lekte kanonfint på stranden och roade sig med att kleta in varandra med sand haha!!! Ja där fick ni en massa information om vårt badande. Hälsningar "Russin to be family"

Semester

Hej hej 

Vi har ju varit på en kanonsemester. 

Vi hittade en kär stuga i Småland. En liten bit ifrån Vimmerby. Där var en stor tomt så Majken kunde verkligen leka. Där växte blåbär och vinbär på tomten som vi kunde plocka. Hur mysigt som. 

Två av dagarna roade vi oss på Astrid Lindgrens värld. Vilket ställe. Alla borde åka dit. Barnen älskar det och man minns allt från sin egen barndom! Det är kanon. 
När Majken kramade Pippi så rann mina tårar. Att se hennes lycka när hon fick träffa Pippi var helt fantastiskt  

Vi besökte också Astrids barndomshem, Näs. Där var fina utställningar så vi lärde oss massa saker. 
Självklart var där massa lekyta för barn. Det var viktigt för Astrid. Att barnen fick leka. 

Vi åkte också till riktiga Katthult och Bullerbyn. 
Visste ni att Astrids pappa har bott i Mellangården? 

Vi hann också med sol, bad och kaninklappning! 

Sist dagen besökte vi Nils Holgerssons värld. Det var Sverige i miniatyr. Lite kul. Fast det var inte så välskött. Men det kan kanske bli? 

Nu fortsätter semestern här hemma!