Intensiv dag

Som slutade med en låååång vila (med Majken mått mätta)

Först va vi och lekte på baby café!! Kul kul kul. Va bara typ 8 mammor. Så lagom!

Sen åkte vi till Klaggan och hängde med Annikorna och deras barn. Majken va mest snörvlig och gnällig så vi åkte hem. Hon sov och jag åt en halv påse skumtomtar!!!!!!!!!!!! GOTT!

Nu sover Linus i mitt knä och jag ser Bonde!

Puss hej

Ljuvliga tisdag

Idag har har besökt en liten del av himlen! Babyringen i Fosie!!!!! Så fina saker. Asså jag bara älskar allt från jabadabado och från färg och form. Vill ha ALLT! Okej rättelse Majken vill ha allt haha! Nä men skämt och sido! Trevlig affär!

Vi va där med Emma och Hector. Sen åkte vi hem och drack kaffe och åt lite bajsmuffins! Still goda:) men nu e dom slut! Linus slukade de två sista! Jag skulle kunna göra frostingen. Bara! Här e receptet.

60g smör
100g Philadelphia
I tsk vaniljsocker
5 dl chokladflorsocker !
Räcker till 8 muffins ( om man vill ha rejäla kladdar)

Nu ikväll åkte vi till Maxi! Kul å handla sent, man träffar ju på fler man känner. Plötsligt fick jag förståelse för pensionärerna som tvunget ska handla fre kväll och gå på banken runt lunch haha!! Iallafall så hängde Catja med. Lyx att ha proffshjälp;) TACK

Nu e de snart Äntligen Hemma och popcorn!!!:)

Sverige på 2000 talet!

Asså va FAN!

Såg inslaget nu på lokala nyheterna ang anställnings stoppet för sjuksköterskor!

Det är ju sjukt att man skär ner på detta. Asså vi betalar skatt och ska väl ha rätt till vård ÄVEN om inte våra barn är supersjuka!!!! Jag skulle tom kunna bestal 200 spänn för att få hjälp bara sjuksköterskorna har bra arbetsförhållanden och att de kan garantera en patientsäkerhet! Kom igen liksom!!!!!!!

Sluta spara in på vård och omsorg och skola!!!!!!! Det är ju vår framtid och våra liv!!!!!!! Blir ju helt rädd!!!!!

De som jobbar inom skola och vård blir ju helt utbrända och vill sluta!!! Ska vi ha de såhär??????