Sova....

Att en bebis sovrutiner kan irritera och engagera en så mycket. Innan vi fick Majken körde jag på teorin, när bebisen sover, sover mamman. Detta har hänt EN gång sen Majken kom. Kankse för att vi haft sån tur att hon sovit gott de flesta nätter och har hon bökat lite (vilket ändå händer regelbundet) så har man ändå fått sova sina timmar och kan göra det man planerat dagen efter. Tur tur tur tack tack tack!
 
Men vad händer då den kvällen det blir extra knöl och bök! Jo då blir man skitarg, irriterad och man känner sig som den sämsta mamman i världen. Både för att hon inte somnar som vanligt och för att man blir arg. Man vill ju sova. Då påminner jag mig själv: om 10-12 år kommer de va svårt å få henne ur sängen och då e man sur för det haha!
 
Nu sover hon iaf så jag får va EGO EGO EGO! Vin och popcorn;) De ultimata hade varit sex and the city men Linus ser fotboll, jaja man kan ju inte ha allt;) eller:) Enlig Carrie så kan man inte ha jobb, kille och lgh samtidigt (för bra för att va sant liksom) Så jag kan väl inte kräva för mkt;)
 
Idag har vi varit på babycafe hos Majkens nästkusin Zac. OSkar Birgritta och Alwin va också där:) De va supermysigt. Jag älskar mammavärlden. Och tänk alla nya mammor som ska entra vår värld på Babycafe och ÖF. Jag ska vara öppen och snäll emot dem. De betyder mycket!
 
Yes nu sover Linus. SATC here I come:)

Åhhhhh!!

Asså!!!! Min blogg.se app funkar ej så då blir de ju lite dåligt med bloggandet, och läsandet av andras bloggar. I-landsproblem haha!!!

Iallafall så har MAjken varit med om sin första midsommar * 2. Först med öppna fsk och sen i Hedeskoga hos Johan och Sofia. KAnon midsommar. De hade fixat såå fint!

Vi har hemma hos Babycafe på onsdagar så Majken får träffa lite bebisar men de gör vi annars med men ändå:)

Nu är det mest slapp slapp till da vinci koden som gäller:)

Underbara dag

Idag har vi haft huset fullt med underbara mammor och underbara bebisar.
Det är ju paus i kyrkans babycafe så vi ordnade eget. Dock blev det mest fika och ingen sång, men men:)

Idag har Majken gungat för första gången:) Hon var så söt och hon skrattade:) Tur:)