Livet jag lever

Ibland suger det, ibland leker det men det är väl så de ska vara så man uppksattar det mer.
Men idag var en sån lite småjobbig dag där jag blev påmind om varför det ibland suger men så tänker jag på helgen och inser att det nog kommer leka då:)

Grillning, shopping, rosevin, öltält de bästa av vänner osv....plus att de lovar fint väder...så de kankse inte suger så mkt ändå, lite bara hehe:) Man måste ju gnälla!

En dag utan Fanny, jag känner mig halv!!
Längtar till vår MAxitur imorrn:)

Pussåkram

Sommar sommar sommar

Söndag morgon och jag har precis kommit in från morgonpromenaden med Casper.
Det är precis sådär lagom varmt ute, vindstilla och man kan liksom lukta att dagen kommer bli finfin.

Midsommar spenderades i Skegrie tillsammans med Stina Sofie och Fanny. Sen begav vi oss över åkrar för att delta i ett annat midsommarfirande. Det var nostalgi på hög nivå. Det var även sommrigt och härligt.

När vi sen vaknar upp på lördagen så bjuder Stina mig och Sofie på kankse bästa frukosten någonsin, jordgubbar, grädde och glass:) Sen gick vi ner och la oss igen och pratade igenom kvällens händelser.

Sen var det dags att verkligheten kom i fatt så hem till mamma och pappa för att vattna, sen till Linas balkong för en fika och lite skvaller.

Senare på lördagen blev det dags för middag hos Emma. Hur trevligt som helst. God mat, trevligt folk precis som det ska va. Kvällen var ljum och vindstilla, vi kände att detta kommer bli en sommar att minnas.

Nu ska jag städa och sedan till morfar och städa. Sen kommer Stina och tills dess har jag beställt sol.

Jag tror att det är det oförutsedda som är det bra!

Jag och min nya sambo

Jag och Casper har flyttat ihop igen.
Han är så duktig och söt, FAST i natt har han nog sovit på min filt i soffan! Men vad ska jag göra när jag inte ser hehe!

Imorse gick vi på promenad till torget för att inhandla jordgubbar. Jag tror han gillade det för där fanns måna spillda gubbar på marken:) Han ska ju också ha lite midsommar haha!

Snart kommer bästaste Stina för att vi ska bege oss till Maxi!
Sen väntar dans i parken och sen blir det fest i Skegrie med Stina Fanny oh Sofie. Detta kan ju bara bli underbart!!!

GLAD MIDSOMMAR!

Jag saknar mamma å pappa!!!!

PUSSPUSS